Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/mac4u.hu/mediabay.hu/wp-content/themes/argo/inc/menu.php on line 41

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/mac4u.hu/mediabay.hu/wp-content/themes/argo/inc/menu.php on line 46
Kik? | Média Bay Kft.

Kik?

Ismerjen meg minket és tudja meg miben lehetünk a segítségére

Kik vagyunk

A vezetékes, vagy éppen vezeték nélküli hálózatok manapság megkerülhetetlen részét képezik mindennapjainknak. Nem csupán az internetet érjük el ilyen módon, de ez adja az alapját a jól működő profi megfigyelő rendszereknek, a gyors és gazdaságos adattárolóknak, valamint ezek garantálják a hatékony munkavégzést azáltal, hogy bárhonnan hozzáférhetővé válnak a céges adatok. Emellett a biztonságról sem kell lemondani, hiszen ezek az adatok a saját adattárolókon vannak, nem pedig a manapság divatos és sokszor praktikus publikus felhőben. A saját tárhelynél pedig jól szabályozható, hogy ki férhet hozzá és az is, hogy mihez. Az IP alapú technológia a biztonsági kamerák esetében is garantálják a bárhonnan való hozzáférést, akár mobilról is ránézhetünk mi történik a távoli telephelyen, FullHD vagy akár még nagyobb felbontású kamerával pedig az arc és rendszám felismerés is gyerekjáték akár éjszaka is.

Erősségeink

Hálózatépítés
Rendszer üzemeltetés
IP alapú megfigyelő rendszerek
Esemény technikák
Server megoldások, hosting
Hálózati storage megoldások
Extrém - terep projektek
 

A csapat

team 1

Kuti Géza - Ügyvezető

Szociológus-informatikus, kutatási és közösségi média szakértő. 2000 óta foglalkozik online marketing megoldásokkal. 2009 számos hazai FB oldal kezelését menedzseli saját cégében.
team 1

Magyar Csaba - Közösségi média manager

Informatikus, fotográfus. Számos nagyforgalmú szakmai weboldal és azok közösségi oldalának kezelőjeként napi szinten dolgozom közösségi média megoldásokkal, social kampányokkal.